Crònica. 32ª Ruta de l’Aigua

octubre 3, 2013 Pere Grup Natura

32ª Ruta de l’aigua.

Aquest mosaic, 
fet provisionalment durant la 32ª Ruta de l'Aigua,
serà col·locat, de manera permanent, 
al costat de la Creu d'en Barraquer.

En intentar fer aquesta breu crònica dubto entre dir que ha estat un èxit o dir que ha estat només mig èxit. Ha estat un èxit per la important participació: 365 rutiers, més o menys. Sí: més o menys. Perquè la participació va trencar les nostres previsions, i vam quedar desbordats. L’acumulació d’inscripcions a última hora i la manca de prou tiquets i fulls d’inscripció ens va provocar un petit caos. Perdoneu, els més afectats.
Amb tot, crec que cal parlar d’èxit sobretot per dos motius: la important participació va ser deguda, sens dubte, al seu caràcter de memorial de Joan Vendrell i Pernal. El Grup Natura volem agrair als companys d’en Joan la confiança que ens han fet. Heu estat per a tots els qui sentim enyorança d’en Joan un bon consol. Gràcies per ser-hi.
La Ruta ha estat també un gran èxit per la manera com tothom hi ha participat. A pesar de les limitacions d’organització que hem tingut i que no hem pogut superar, el clima de convivència ha estat excel·lent. Ha estat un èxit de tots; i podem donar-nos-en gràcies els uns als altres. També hi va contribuir el magnífic bon temps que va fer.

El mig èxit també ha tingut els seus moments. Com deia un company, amb bona ironia, en arribar a un Control on s’havia acabat l’aigua: “més que ruta de l’aigua sembla la ruta de la set“.  En demanem perdó.
Un altre motiu de mig èxit (i aquest ens dol més per les conseqüències que podia tenir) va ser que algú va esborrar alguns senyals fets a terra amb calç i va canviar algunes cintes que, posades als arbres, assenyalaven el camí. Sortosament tothom va retrobar el camí, però ens dol aquest menyspreu a l’esforç dels companys que ho havien preparat en bé de tots.
Èxit o mig èxit, ens podem agrair els uns als altres la celebració d’aquesta 32ª Ruta de l’aigua. No és possible fer la llista de les col·laboracions destacades; però volem esmentar-ne dues d’especialment significatives: La Creu Roja i la Policia municipal. Gràcies de debò.

Grup Natura.
Parròquia de Vilartagues.

Les següents fotos han estat cedides per Teresa Jorba.

Posat al seu lloc.

Grup Natura, parroquia de Vilartagues, Ruta de l'aigua,


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Powered by WordPress. Designed by elogi.